Gledelige førjulsnyheter idet Sindre Sandven blir en del av Fossum fra 2015 sesongen. Neste sesong blir Sandvens første i seniorklassen og den har den tidligere Kongsberg og Notodden løperen bestemt seg for skal løpes for Fossum. Sindre har som junior oppnådd gode resultater og tatt medalje i både jr. NM og JEC, så det blir spennende og se hvor godt han kan bite fra seg i seniorklassen. Han har selv høye ambisjoner og styrker definitivt klubben. Selv utaler Sandven følgende om overgangen: «Fossum er en klubb som er på vei opp og fram. Det ser ut som det er noe veldig bra på gang her. Det så jeg veldig tydelig på jukola i år, da dere var med helt i teten etter 3 etapper. Jeg tror jeg har kommet inn i en klubb der jeg kan utvikle meg mye de neste årene. Treningsmiljøet er bra, og nivået på løperne er høyt, selv om snittalderen er relativt lav.» Ambisjonene hans for neste sesong blir å satse litt ekstra på sprint for å hevde seg der, men som 1. års senior blir det vanskelig å komme med noe konkret resultatmål, selv om Euromeeting til høsten frister. Ellers er Fossum topp 30 på Jukola noe Sindre ønsker å bidra til at klubben skal nå. Vi ønsker ham lykke til med satsingen og hjertelig velkommen til klubben!

Kommentarer

kommentarer