Oskar løp bra i dag og er absolutt verdt å frykte i NM Sprint neste helg! You have been warned...
I dag var det endelig duket for uttaksløp til JrVM som i år er på
hjemmebane for første gang når det arrangeres på Rauland. Uttaksløpene skulle egentlig arrangeres i relevant terreng på Budor, men på grunn av for mye snø (det snødde til og med i natt) måtte løpene flyttes. Lettløpt fjellterreng med fine myrer ble byttet ut med et langt mer diffust og steinete terreng som innbydde til tempovariasjoner. Flere av oss dro opp fredag og fikk en økt i naboterrenget, for å få en smakebit av hva som ventet.
På dagens program stod mellomdistanse i Mosjømarka. Leif hadde som vanlig truffet særdeles godt med

løypeeksempelene sine, der for eksempel både startpost og jentenes 1.post var riktig plassert. I gjengen er det mange som har mål om plass på JrVM-laget, så det er viktige løp denne helgen.

Det var flere av oss som presterte bra idag. Blant jentene løp Sigird best med en 7.plass. Eldbjørg og Ragnhild fulgte tett bak på hhv. 13. og 14.plass. I gutteklassen slo Elias til med en sterk 4.plass. Oskar med sin 7.plass løp også et bra løp. Det samme gjorde Håvard, som ble nr 14. Tarjei, som er førsteårs junior, løp et meget godt løp og lå lenge høyt oppe på listene. Han tok en fin 25.plass til slutt, rett bak klubbkamerat Simen.

Det blir spennende å se hva morgendagen bringer. Da står en real langdistanse for tur i det samme terrenget som idag. Da skal vi bite fra oss, og forhåpentligvis seiler noen flere fossumløpere opp
som kandidater til uttaket. Vi gleder oss!
#fossumelite

Kommentarer

kommentarer