I helgen arrangerte Tyving og Asker Night Hawk, en kul nattstafett som markerte starten på høstsesongen.

Under natten løp Sigrid på den lange dameetappen veldig bra. Ragnhild og Eldbjørg løp de to andre nattetappene og etter at natten var omme lå damelaget som nr. 10.

Herrelaget løp også bra, med jevnt over gode prestasjoner av Sindre, Emil og Olai og uten at noen bommet nevneverdig var vi etter de tre korte natt etappene nr 2. Sven kjempet seg godt gjennom ”the NightHawk leg” og vi beholdt vår posisjon som nr 2!

Dagen derpå måtte det for damene våre jages. Dette hadde vi nå for første gang gleden av å la Tonje gjøre for oss, og det er meget mulig hun får den sjansen igjen! Hun tapte ikke mye til teten på sin etappe og løp opp laget 3 plasser! Maria løp nest siste og tapte bare to plasser før gårsdagens nattrev Sigrid kruste laget inn til en finfin 8. Plass!

Etter litt sykdom og skader hadde det blitt mye endringer i Herrenes oppsett på dagen. Det var nå Oskar som fikk muligheten til å skinne i glansen etter den gode Fossum-natta. Han gikk ut 1:30 foran Halden og SNO og planen var klar, ligg i rygg! Dette er noe Oskar har vist før at han er god til og klarte å bli med dem rundt hele etappen! Elias trippet lett bak Wingstedt på vei mot startpost, men etter urettferdig gafling allerede på første måtte han orientere selv hele veien. Det gjorde han utmerket og vi knappet inn på teten! Vår superreserve Sigurd hadde dessverre ikke dagen og måtte bukke under for det store presset det er å løpe på det knallsterke Fossumlaget. Lite stemte for den ellers så trygge stafettløperen vår og uheldigvis ble det flere store bommer som gjorde at vi tapte noen plasser. Men løpet var absolutt ikke kjørt og Sigurd vekslet som nr 8 idet Sindre Sandven skulle jage Nydalen på ankeretappen. Etter en tøff natt i beina var det et forsprang han aldri klarte å ta igjen, samtidig som Lillomarka med Gaute snek seg forbi og laget endte til slutt på 9. Dette er vi kjempefornøyde med!

Vi gleder oss til Night Hawk 2016 på Linderudkollen med Lillomarka som arrangør!

Kommentarer

kommentarer