Sesongen er smått i gang og sprint er i fokus. Om ikke mange uker skal NM-sprinten gå av stabelen i Bergen by …

Fossum ligger ikke på latsiden og hadde mange løpere med under helgens Sprintcamp i Trondheim. Fire løp skulle løpes på tre dager og siste dagen skulle det hele avgjøres i en jaktstart. Om lag 280 løpere fra store deler av landet deltok og Fossum bemerket seg i både jr. og sr. klassene.

De fire løpene ble holdt på henholdsvis Lademoen, Tiller, Gløshaugen og Kristiansten festning, for de som er litt kjent i Trondheim.

Første dagen ble Fossums sprintEss Tim nr. 2 i seniorklassen, og det søte kjæresteparet Olai og Tonje tok begge 2. plassen i juniorklassene.

Tim vinner så WRE-sprinten på lørdagen og sikrer seg mange WR-poeng. I juniorklassen blir Oskar nr. 3 tett fulgt av Olai på 4..

Wow, Tim vinner også 3. løpet på Gløs og øker ledelsen til jaktstarten. I juniorklassen er det også mye bra løping. Oskar vinner juniorklassen og Olai blir nr. 3. Ragnhild imponerer med en flott 3. plass. Fortsettelse under bildene…

Tim racing so fast...

Tim i sitt igjenkjennbare sprintantrekk

Olai i Tankmode

Olai i Tankmodus

Lasersturken er seff med

Lasersturken er seff med

 

Så kommer jaktstarten og Tim starter med en 5 sekunders ledelse til Trond Einar Moen Pedersli, og en 18 sekunders ledelse til Øystein Kvaal Østerbø, som kommer til å bli farlige. Ryktene går om at det hele ble avgjort på sistesløyfa og tross mange sterke løp av Tim ble han slått og endte på 3. plass i sammendraget. Han sikret seg dermed 1000kr i premiepenger som helt sikkert kommer godt med.

Litt lengere bak startet for øvrig Olai og Oskar ganske tett. Oskar løp knallbra og endte på 2. plass sammenlagt i jr. klassen. Ryktene går om at Olalai forvekslet postnumrene på kartet med en busk på sisterunden og ble dessverre disket etter å ha løpt sløyfa feil vei. Shit happens…

I dameklassen løp Sigrid bra og klarte å sikre 5. plassen og 500kr i premiepenger. Vi gratulerer!

 

En flott helg i Trondheim med andre ord og mange sterke løp også av yngre junior. Fossum er på gang og vi har bare så vidt begynt moroa.

Kommentarer

kommentarer