Mandag ble uttaket til den kommende helgens verdenscup-løp publisert. I troppen finner vi Borger som skal representere Norge! I tillegg skal også Tim løpe i Polen. Dette blir spennende!

Etter gode gjennomføringer av Borger i helgen med mellomdistansen som høydepunktet blir han belønnet med verdenscup-deltakelse i de innledende løpene i Polen. Etter 2 og et halvt år siden sist er han endelig tilbake i verdenscup-sirkuset. Som siste års-junior ble han tatt ut til verdenscup-finalen i Sveits, og har siden den gang blitt holdt tilbake av mye skader og sykdom. Nå har han trent godt i vinter og skriver på instagram-kontoen sin: «Gleder meg som en liten unge!».

En sterk tropp sendes til Polen som innledes lørdag 30. april der mellomdistansen åpner ballet som første verdenscup-løp. På søndag dekkes bordet for sprint med kvalifikasjon på morgenen og finale på ettermiddagen. Videre serveres en sprint-stafett til slutt mandag ettermiddag. Borger er tatt ut til å løpe mellomdistansen og sprinten. Det klaffet ikke fullt for Emil på sprint-testløpet på fredag, og han har derfor havnet rett utenfor laget som reserve. Tim har lenge vært tatt ut og skal løpe for New Zealand. Da kan vi følge med live her!

Tirsdag kom også første del av EM-uttaket. Sigrid, som er første års senior, tatt ut til EM i Tsjekkia! Hun løp bl.a. utrolig sterkt på mellomdistansen i helgens uttaksløp og får derfor prøve seg mot europaeliten.
Det tas ut flere løpere til både skogs- og sprintdistansene etter NM-sprint i Bergen 7. og 8. mai. Det er med andre ord gode sjanser for at et par til fra klubben kan bli tatt ut etter denne helgen.
I tillegg har Martin kvalifisert seg til årets JrVM i Sveits. Han er født i Alaska og har vært «overseas» og kvalifisert for USA.

Vi gratulerer og ønsker dem alle lykke til!

Hele laguttaket finner du på orientering.no

Bilde av Borger fra langdistansen. Foto: Halden sk

Bilde av Borger fra langdistansen Foto: Halden sk

Kommentarer

kommentarer