Nordjysk 2-dages løp 1 (12.03.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kirkemilen
Land: Danmark
Disiplin: Laaang
Distance: 14.28 km
Time: 77:31
Startet offensivt ut, og traff de første postene bra. Synes jeg gjennomførte det første langstrekket bra (7.post). Løp omtrent like fort som Vegard som løp rundt på vei. (Mulig at jeg egentlig burde valgt hans veivalg siden jeg gambla litt på at det var greit å løpe gjennom bushen ved 12. post). Løp egentlig veldig bra helt frem til 16. post. På 17 post misforsto jeg litt hvordan terrengbilde var inni sirkelen, det resulterte i mitt første tidstap for dagen, men hente meg kjapt inn og tror ikke jeg tapte mer enn 45 sek eller no. Dårlig førstekurs utfra syttende ødela neste strekk også. Tapte et drøyt minutt her. Etter attende bestemte jeg meg for å ta sjokoladen jeg hadde båret med meg for å friske opp hjernen. Brukte nesten en kilometer på å få ned den lille Marsen :P
Tror jeg fant den beste traséen til 22 også ved å dra rundt det grønne inn mot posten istedenfor å pløye rett i gjennom. Gikk nokså bra frem til og med 27 post også, ledet faktisk med 25 sek her så hittil er jeg beyond happy med løpet mitt.
Inn i ringen til 28 mistet jeg helt kontrollen av en fremmed post som jeg trodde var min. Pga virkelig tett bush, sleit jeg med å manøvrere meg frem inni der og tapte ledelsen min og vel så det. Resten av løpet var en kamp mot kroppen for å komme helskinna gjennom, men klarte det greit.
Resultatet var en 3. plass, 5 sek bak andre, og 1:28 bak Olai som vant. Super fornøyd med knallbra sesongåpning :D
Show comments (1)
 
Nordjysk 2-dages løp 1 (12.03.2016) Nordjysk 2-dages løp 1 (12.03.2016)