O-festivalen Lang (Norgescup) (23.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bærumsmarka
Arrangør: Fossum IF
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Etappe: H19-20
Distance: 11.02 km
Time: 65:30
1. Bra
2. Tror det er best å løpe rett på her, litt dårlig at jeg ikke klarte å løpe i søkket. Inngangen til posten var grei, men ble litt for nølete.
3. Er nok raskest med rett på hvis man klarer det perfekt, men anså det som nesten like bra (og mye sikrere) å bruke stien. Liten feil underveis på stien rett før jeg tok av (uten at det betydde noe spesielt). Litt nølende inn i posten også.
4. Synes jeg løser strekket greit, kanskje det ville vært noe raskere å løpe under streken, men har nokk ikke mye å si. Ble litt nølende inn i denne posten også.
5. Bra
6. Tar igjen en kar rett utifra posten, tror jeg løper en grei utgang, men han passerer meg igjen da han drar rett ut til stien. Burde nok gjort det samme. Tar deretter igjen Anders og Jostein. Løper bra videre på strekket her. Anders bestemmer seg plutselig for å rykke, og da løp han noe helt vanvittig fort. Jeg bestemte meg for å ikke (klarte ikke :P) følge han, men prøvde heller å holde kartkontakten. Løser strekket bra!
7. Dårlig førstekurs, men retter meg brukbart inn, nøling inn i posten her og.
8. Blir veldig passiv når jeg krysser steinuren og mister kartkontakten samtidig. Får en liten krok inn i posten.
9. Løper som planlagt frem til jeg kom ut på stien ca halvveis. Elendig retning fra jeg ser steinen. Er veldig usikker på hvor jeg er på åsryggen da jeg kommer dit. Men henter meg inn igjen og finner posten greit. Men dette ble litt for dårlig.
10. 0 plan ut ifra posten. Mistet kartkontakten kjapt, og skjønte tidlig at jeg ikke kom til å treffe denne posten. Blir et desperat forsøk på hente seg inn, men klarte ikke bestemme meg for hvilken åpen rygg jeg var på. Elendig gjennomført strekk.
11. Stopper opp i posten i 2-3 sekunder og nullstiller meg. Det funket som bare det. Tar et sikkert, men godt veivalg til posten. Hadde sannsynligvis vært litt raskere å tatt av fra stien litt før, men er fornøyd med strekket uansett.
12. Tar igjen Håvard ut fra 11 og treffer 12 bra.
13. Tar igjen Anders (igjen :P) inn i posten. Fin retning her.
14. Håvard setter opp en fart jeg knapt klarte å henge med på. Men fikk med meg hvor vi løp og sørget for at jeg traff posten (bak Håvard).
15. Tar igjen Lukas og Jostein (igjen :P). Gikk unna i feltet her kan man si
16. Håvard løper særdeles fort og sliter med å holde ryggen. Ble spurtslått i dag gitt..

Er meget fornøyd med sesongens første seier. Løpsformen var sterk som bare det, så jeg er i bra rute til jwoc om 2 uker :)
Synes jeg burde være litt bedre generelt på postinngangene, men sett bort ifra 10.post, er løpet veldig bra!
Show comments (0)
 
O-festivalen Lang (Norgescup) (23.06.2018) O-festivalen Lang (Norgescup) (23.06.2018)