Ringerike 2-dagers (25.08.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Eggemoen
Arrangør: Ringerike OL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distance: 11.13 km
Time: 71:18
Average HR: 174
Maximum HR: 193
Første 2 postene går veldig bra.
Slurver med retning ut av 2. og derifra går det dårlig. Blir løpende for mye på langs av jernbanelinja og det grønne samtidig som jeg ser for lite på kartet. Tror jeg er riktig når jeg kommer inn på stien, men viser seg og være en grov paralellfeil.
Når 2 min tapet er et faktum på 3. roer jeg meg ikke ned, men løper så fort jeg kan ut av posten for å ta igjen det tapte. Resulterer såklart i rævva kurs og leter etter 4. posten på helt feil sted - Nye 2 min går tapt.
Har fortsatt ikke lært når jeg løper mot 5. for har også her en helt elendig kurs. Taper ytterliggere 1 min.
Langstrekket er jeg nesten helt sikker på lønner seg og løpe rundt for min del, men siden det har gått så dårlig tenker jeg at jeg kan få mest mulig trening ut av dette.. Selv om det går treigt rett på og jeg sliter med og finne de gode traseene er jeg relativt fornøyd med første halvdel av strekket der jeg krysser veien. Da vet jeg hvertfall hvor jeg er. Derifra slurver jeg noe voldsomt med både kartlesing og kompasset. Taper 6 min. Må bli bedre på langstrekk, ha en detaljert plan for hele strekket..
Etter lang drikkepause på 8. skjerper jeg meg og har en av de aller beste tidene fra 8. til mål. Er nøyaktig og grundig med kartlesingen absolutt hele tiden for og unngå feil, legger allikevel igjen 30 sek på 16.
Totalt er jeg 11 min bak, men med 12 min i ren bomadferd viser det at det går fort nok når jeg gjør sakene som jeg skal. Lærdom: Må skjerpe meg!
Show comments (0)
 
Ringerike 2-dagers (25.08.2013) Ringerike 2-dagers (25.08.2013)