I vinterferien har vi vært på treningssamling på Norefjell. Her har vi gått mye på ski og kost oss masse i fine omgivelser. 

Vi startet samlingen med å gå Norefjellrennet. Dette var et 42 km langt skirenn som gikk i de tøffe løypene på Norefjell. Noen av oss valgt også den kortere varianten på 21 km. Det var snøvær og tåke under rennet, så det var ikke akkurat lette forhold. Sju av oss gikk rennet + Leif. De fleste av oss var fornøyde med gjennomføringen av rennet, utenom kanskje Sigurd som fikk det litt tøft de siste 5 km. Den beste prestasjonen sto Borger for, han ble nr. 4 totalt og vant utforprisen. Etter rennet dro vi til hytta til Marianne, som vi hadde vært så heldige å få låne. Det var mye snø på hytta, med snø nesten helt opp til taket. De neste dagene gikk for det meste til å gå lange skiturer, og se på OL mellom øktene. To av turene våre gikk opp på en topp som heter Høgevarde. Den ene dagen var det i neste full storm, mens den andre i strålende sol og blå himmel. Den siste dagen av samlingen hadde vi en intervalløkt, før vi pakket og dro hjem.

Her er noen bilder fra disse dagene:

1 2 3 4 5

#Fossumelite

Kommentarer

kommentarer